Avokado soppa

Ni var ändå 80% som ville ha receptet på avokado soppan jag slängde ihop till lunch och självklart kan jag bjuda på det. Jag har börjat bli sjuk (har ont i halsen och kroppen, säkert fått det B hade förra veckan). Allt jag är sugen på när jag är sjuk är soppa och glass men jag stannade till idag när jag tänkte köpa en färdigsoppa och kände nej jag behöver bättre mat.

Det tog 5 minuter och du behöver knappt några ingredienser:
2 avokado
3 nävar spenat
Typ 2 dl vatten
Grönsaksbuljong
Gullök
En skvätt grädde (går att skippa)

Stek först gullök i en kastrull, tillsätt sedan vatten och buljong och låt det koka upp, tillsätt grädden . Mixa sedan ihop avokado, spenaten med det kokande vattnet och voilà! Super gott med någon god brödbit!

0 reaktioner på “Avokado soppa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.