Bananpannkakor

Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag skrivit det här receptet men ni blir ju som galna såfort jag lägger upp något med pannkakor på instagram utan recept så här kommer det och en jävla massa topping tips 🙂

bananpannkakor(1 person) :
1 1/2 banan
2 ägg

Mosa bananerna och vispa ihop med äggen. Om du vill så kan du även ha i lite vaniljpulver i smeten (jag har det när jag har det hemma). Sen är det bara att steka på lågvärme i kokosolja.

Jag brukar ha lite olika topping men mina favoriter är:
Honung, blåbär och banan
Hemmagjord blåbärssylt (smält frysta blåbär i en kastrull med stevia eller honung)
Proteinella (den med vitchoklad är så god) med färska hallon
Stekt banan i kokosolja och kanel

Ett tips är iallafall att göra hemmagjord sylt. Nästan enklare och mindre vattnigt om du gör de på färska bär.
Det går super fort och blir jätte gott!

När vi spenderar mycket tid här hemma så blir jag så sugen på att få helt klart. Men saker tar tid. I denna hörna är egentligen tanken att en platsbyggd bokhylla med skrivbord men detta fungerar ju provisoriskt medan.

Ni blir det middag här hemma. Tomatsoppa för mig och mackor för B

0 reaktioner på “Bananpannkakor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.