OMG

Okej nu kanske jag är helt efter, men imorse gjorde jag en chokladsmoothie och den smakade ju som vanlig glass typ? Sinnessjukt god blev den iallafall.

Det enda jag hade i:
en frusen banan
en tsk kakao
2 dadlar
en skvätt havremjöl


MIXA och ifall du är en sucker för jordnötssmör kan du ju även addera en klick men våran var tyvärr slut. Nästa gång kanske jag har i lite avokado också för att få den lite tjockare och krämig.
Hur mår ni annars då? Jag trodde jag höll på att bli riktigt sjuk i tisdagskväll så vi har isolerat oss här hemma, idag mår jag bra igen men håller mig inne 48 timmar till just in case. Men klagar absolut inte, älskar att mysa omkring hemma och på förmiddagen har vi smitit iväg till parken och lekt. Todd är ju hemma från förskolan och förhoppningsvis stängs väl förskolorna ner nästa måndag så detta är kanske en vardag vi får bli vana med. Jag som hade tänkt “njuta” mina två sista gravida månader med att bocka av allt jobb och se till att allt blev klart här hemma men det här är ju mysigt det med. Jag har fortfarande massa jobb som måste göras så B och våra familjer avlastar oss med T någon/några timmar om dagen vilket är väldigt uppskattat.


Nu
: fortsätta se över hur kommande månader ser ut och göra en YT schema!! Är det något speciellt ni vill se på min kanal?

0 reaktioner på “OMG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.