inredningstips

Inlägget är i betalt samarbete med Jotex.se

Bords löparehär (klick) / servetter i lin –här (klick) / servettringar (finns även i svart och brun)här(klick)

Hej finisar, ni frågar ju jämnt och ständigt om lite inredningstips och här kommer ett inlägg med mina favoriter just nu. Ovan ser ni lite av dom senaste tillskotten till vårat hem och uppger ni LOVEMARS25 får ni 25% rabatt hos Jotex (gäller ej rea eller elektronik) fram till 1 april! Hur bra?

Något som jag upplever så lyxigt är att vår matsal från och med nu alltid står dukad, det ser så hemtrevligt ut, håller ni inte med? Just nu har Jotex så himla mycket fint så scrolla ned för att se vad jag cravear just nu.

Sammetsöverkast i vitt här (klick) / Påslakan set i lin (finns i massa färger) här (klick) / leopardkudde avlång här (klick) / Leopardkudde vanlig – här (klick)

Lampahär (klick) / Vas – här (klick) / vas – här (klick) / vas – här (klick) / bambu lampa – här (klick)

Spegel här (klick) / Soffa – här (klick) / puff – här (klick) / överkast här (klick)( Vill bara förtydliga att vissa av dessa produkter är redan på rea och då gäller alltså ej min kod)

Alltså snälla, allt detta behöver jag till mitt haulrum, stora sittpuffen ska jag nog beställa asap.

Nu ska jag fortsätta spana efter inredning, vi är på jakt efter ett vardagsrumsbord men det är svårt!

0 reaktioner på “inredningstips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.