Tintin 3 veckor

Vikt: 3900 gram längd: 52 cm (nästan som Todd, han vägde 3400 gram efter 3 veckor dock hade han växt mer, från 49 till 54 cm)

Nu har lilltjejen blivit hela 3 veckor, känns dock som vi haft henne längre haha. Det är sjukt hur stor skillnad det redan är från att vi kom hem. Nu är hon väldigt vaken (speciellt 2-3 timmar under natten). Hon har börjat lyfta på huvudet och kan faktiskt hålla det uppe några sekunder. Hon är hittills en väldigt nöjd bebis, så länge hon får närhet och tutte. Jag har börjat pumpa lite så förhoppningsvis kan vi snart börja ge henne flaskan, det kommer kännas skönare för mig så jag med gott samvete kan hitta på saker själv med Todd osv.

Jag gick tillbaka och läste om Todd (på bilden till vänster var han 20 dagar gammal) när han var 3 veckor och det verkade faktiskt som han var mer missnöjd just på nätterna. Verkade som vi var vakna rätt mycket och att man var tvungen att gå omkring och vagga honom. Lite skönt om Tintin väljer att sova bättre, med tanke på att Todd fortfarande inte sover bra haha.

Men vår ”bebis honeymoon” är nu över haha det blir svårare för mig att jobba nu när hon är mer vaken så i juli tror jag faktiskt att jag går på mammaledighet. Vi kommer ju ändå vara ute på landet från nästa vecka och kommande veckor så kommer vara nästan helt ledig under sommaren. Förstår ni va mysigt?

0 reaktioner på “Tintin 3 veckor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.