Tintin 4 veckor

Vikt: 4596 gram längd 55 cm

Hon har precis som Todd börjat förlora sitt mörka hår, hon håller förmodligen på att bli blond. Nu är det inte jätte mycket hår kvar heller haha


Nu är Tokan som vi kallar henne 4 veckor (eller ja nästan 5 veckor). Inte mycket som hänt sedan sist förutom att hon börjar ta flaskan (wihoo) nu gäller det bara att jag ska hinna pumpa så mycket som möjligt så jag kan bunkra upp kylen med mjölk. Minns inte att Todd var lika lätt med just flaskan men kanske började senare med honom.

Det är mycket saker jag kommer göra annorlunda med Tintin. Exempelvis ska hon få sova i sin egna säng tidigare, sluta med mat på natten tidigare osv. Saker som underlättar livet sen.

Hon växer iallafall så det knakar och hon är väldigt duktig på att hålla upp nacken, tycker nästan det är läskigt, glömt bort hur rädd man är i början. När vi åker båt så får B köra så långsamt han kan haha

Hon sover iallafall väldigt bra och är hittills en väldigt nöjd bebis. Gnäller sällan (eller typ bara när hon inte får vara med mig haha). Skulle faktiskt vilja påstå att hon är bra mycket lättare än var Todd var. Men det kommer säkert ändras haha

Tänker att dessa uppdateringar ska komma varje månad så hojta till om det är något speciellt ni undrar. Finns ju inte jätte mycket att uppdatera om nu

0 reaktioner på “Tintin 4 veckor”

  • Lovisa says:

    Hej! Snälla kan du inte göra ett inlägg om vad du kommer göra annorlunda med Tintin jämfört med Todd och varför. Älskar såna inlägg! kanske för att jag nu sitter med mitt första barn och vill ha inspo hehe KRAM!

  • Jonna says:

    Åh vilken liten sötnos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.