Kroppen 6 veckor efter vaginal förlossning

Såhär ser min kropp ut efter 6 veckor efter förlossningen, kanske inte så stor skillnad om man jämför med kejsarsnittet men jag känner mig starkare och jag kan använda mina magmuskler. Nu blir det att fortsätta träna lugnt med knipövningar och försöka hitta tillbaka till alla magmuskler. Jag har helt tappat hållning osv. så det blir nästintill att jag spänner ut magen när jag slappnar av

Till vänster ser ni 6 veckor efter kejsarsnittet och till höger 8 veckor efter kejsarsnitt

Såhär ser jag ut när jag slappnar av

Ska bli kul att ta med er på min resa till en starkare kropp både in- och utsida. Jag får se hur mycket jag kommer dela med mig av då jag inte vill trigga någon.

Och hörni, mina åderbråck.. jag är så ledsen men dom har inte gått ner som jag trodde dom skulle gå ner. Det är till och med rätt mycket kvar, dom buktar dock inte ut så mycket som när jag var gravid.

Vet inte om det har med att jag förlorade så lite blod under förlossningen som gör att jag fortfarande är svullen eller om dom kommer se ut såhär. Jag är iallafall i kontakt med en del olika kliniker för att se vem som är bäst på att ta bort åderbråck. Även om vi kanske ska ha fler barn så känner jag att jag vill få bort dom just eftersom dom sprider sig längs hela mitt vänstra ben.

Såå en liten uppdate om kroppen efter förlossningen. Jag slutade blöda efter 4-5 veckor men började blöda igen för några dagar sedan. Har ni varit med om det? Kan ju inte vara mens med tanke på att jag ammar varannan timme?

0 reaktioner på “Kroppen 6 veckor efter vaginal förlossning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.