Mysdagar

Reklam för Sellpy

Klänning – Adoore / tjocktröja – fyndad på Zara för ett tag sen / solisar – Corlin

Innan jag säger något annat vill jag tipsa er om att min Sellpy store är uppdaterad!! Glöm inte att kika in den Här.

Igår när vi kom hem från Gotland (mer om det sen) så åkte B med Todd till landet och kvar hemma var jag och Tintin. Jag orkade inte stressa ut till landet och eftersom B skulle jobba idag så orkade jag inte heller vara själv med båda barnen hela dagen och behöva sitta 1 timme i bil med båda. Så istället mötte jag upp bästis, köpte pizza, kolla film och hade sleepover.

Vi kollade på filmen 365 dagar, och hjälp vilken oklar film. Sjukt dåliga skådespelare, sexscener som rent ut sagt såg ut att vara från en porrfilm men ändå spännande handling så vi kunde inte sluta kolla. Den slutade så oklart så längtar lite till uppföljaren haha

Vi åt iallafall frukost på Karla café, absolut inget jag egentligen rekommenderar men det var lätt
Med parkering och nära Josse så vi körde på det.

Resten av dagen har spenderats på landet, skickat en vlogg från helgen till min redigerare och planerat att filma en till imorgon. Nu är det strax middagsdax, längtar till att vakna här imorgon.

0 reaktioner på “Mysdagar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.