Random tankar

6 years <3

Hej finisar, pumpade ju ut massa inlägg för någon dag sen men kände för att kika in här idag ändå och säga hej. Sitter i bilen Påväg in till stan för att podda med Hanna och Bianca. Riktigt taggad!! Det är så mysigt att vara ute på landet men väldigt trevligt att åka in för att jobba lite emellan åt.

Det är så sjukt för jag förstår faktiskt inte hur tvåbarnsföräldrar klarar det utan hjälp? På landet har vi Busters mamma och två systrar som ständigt hjälper till med barnen, nu är visserligen B iväg och jobbar hela dagarna men jag hade aldrig klarat det annars… Jag tycker ändå jag är en bra mamma,men att vara själv med barnen i mer än ett dygn går liksom inte. Har fått frågan om jag tycker det var bra att Todd fick ett syskon så tidigt och hittills JA om man har hjälp eller om din partner och du kan vara hemma och hjälpa varandra. Men stor shoutout till min vän Mickis som var hemma själv med 2 kids under första tiden.

Meeen det var inte det jag skulle säga, utan jag ville berätta hur glad jag är att vi fortfarande är sådär mysigt kära. Klart vi tjafsat och har bråkat sen Tintin kom (mest
pga sömnbrist) men på något sätt känner jag mig kärare nu även om vi kanske inte har super mycket tid bara han och jag. Tänk om vi visste för 6 år att
vi skulle stå här med hus, två kids och stora framtidsplaner? Nyp mig

0 reaktioner på “Random tankar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.