Tintin 6 veckor – skillnaden på Todd och Tintin och vad har underlättat för oss

Den här tjejen var på sin 6 veckors kontroll för två veckor och vägde 5150 gram När Todd var 6 veckor vägde han bara 4536 kg

Hur går mamma livet till två små troll då undrar ni? Tänkte uppdatera er i ett helt inlägg här på bloggen men insåg när jag kollade tillbaka på Todd’s 6 veckors uppdatering att jag hade så mycket mer tid för honom, jag fick lite ångest för det. Tintin kan liksom inte få den uppmärksamheten jag gav honom och på så sätt känns det som jag ibland missar saker.

Men vi har fått världens finaste bebis. Hon är mycket ”snällare” än Todd om man får jämföra. Skriker sällan, är ofta nöjd, behöver inte bara vara hos mig, sover rätt lätt själv, tar flaskan utan problem osv. Att hon är lätt underlättar minst sagt vardagen. Nu när vi försökt flaskan på senaste dock har hon börjat krångla, har ni några tips utom att fortsätta ge?

Såhär såg Todd ut när han var 6 veckor, känns som evigheter sen. Nu börjar Tintin mer se ut som sig själv, innan var hon väldigt lik Todd. Här (klick) Kan ni läsa mer om Todds 6 veckors utveckling

Ni ville att jag skulle tipsa lite om vad som underlättat vardagen för mig, alla bebisar är ju olika med det som underlättar otroligt för mig är:
– Elvie’s pump, många tycker den pumpar sakta men att kunna pumpa med båda händer fria sker sällan
– Bärsjal/babybjörn: hon somnar i den utan problem. Babybjörn har ju en som är från 0-4 veckor och den har varit super för oss, uppskattade ändå den mer än bärsjal
Babysitter – guld värd. Hon älskar att vara i sin och jag kan till och med be Todd gunga henne i den försiktigt
Tvn – ja jag kommer säga det men tvn har räddat oss. Vi har en från Stokke och babybjörn men skulle säga att babybjörn är bättre

0 reaktioner på “Tintin 6 veckor – skillnaden på Todd och Tintin och vad har underlättat för oss”

Leave a Reply

Your email address will not be published.