Frukostdejt

Frukost med Mickis på ett favoritställe, ni som följt med här länge vet ju att Nybrogatan 38’s frukost är to die for. Tar alltid gröten och äggmackan, yummyy. Var så himla mysigt att träffa mickis också, det var typ 3 månader sen sist vi sågs, galet hur fort tiden går

JeansHär (klick) / tjocktröjaHär (klick) / skorHär (klick)

Jag älskar denna tröja och har använt den flitigt sen i våras. Perfekt för att amma i också så gissar att den kommer användas flitigt i höst med.

Idag har jag både hunnit frukost, fotat, betat av mail och sen har jag hämtat Todd på förskolan. Han går lite kortare dagar nu när både jag och B inte har jätte mycket jobb, eller ja han brukar gå från 08:00-16:00 men går nu 08:30-14/15.
Är så taggad nu på att komma igång i rutiner och bli helt klara med huset. Blir en fet housetour vlogg när det sker kan jag lova. Gud jag älskar vårat hus så mycket, vill aldrig flytta.. men vet att vi kommer leta nytt så snart allt är klart haha, eller förhoppningsvis övertalar jag B till att bo här i 2-3 år till.

Nej nu kom B hem, han ska natta Todd och sen blir det myskväll!

0 reaktioner på “Frukostdejt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.