Hur går livet som tvåbarnsmamma

Typ det ni undrar mest på senaste. Hur är livet som tvåbarnsförälder/mamma? Hur fungerar det för barnen? Och jag kan säga att för varje dag som går så blir livet lättare och lättare. Det var nog som mest jobbigt i början då Tintin var så skör, och satt fast på mig. Nu övar vi flaska här hemma igen (hon tog den men har slutat) så Buster kan steppa in mer. Men jag känner liksom att jag får tid för båda. Hemma på dagarna med Tintin och både innan och efter förskolan med Todd.

Han är så duktigt på att säga till om hur han vill ha det. Så vill han att jag ska leka med honom så går han mot mig pekar och säger pappa tar bebis, mamma Todd. Typ det gulligaste som finns. Varje morgon vill han gosa med mig och då kryper han upp och ber Buster ta Tintin.

Svartsjukan är typ som bortblåst, tror räddningen för oss var att hänga på landet i 6 veckor där vi hade väldigt mycket hjälp, och Todd väldigt många som ville leka med honom

Och ni som undrar om Tintin, vi ska på 3 månaders kollen nästa vecka och är jätte pepp på den. Hon sover fortfarande rätt mycket på dagarna och oftast från 23-02 på nätterna i egen säng. Tänkte dock försöka skriva ned nu hennes rutiner i några dagar och se om dom är samma varje dag eller om vi ska försöka göra lite nya rutiner. Berättar mer om det när jag kommit längre.

Men summan av kardemumman, två barn är verkligen full rulle. Som många säger hade man typ inte barn förrän man har två (missförstå mig rätt men 1 barn är väldigt lätt jämfört med 2 barn, men vet ju själv att jag tyckt livet med 1 barn också varit jätte tufft). Det är dock det roligaste och mysigaste jag varit med om. Hittade en quote häromdagen ”find what you die for, then live for it” och japp, det är precis vad jag gjort

0 reaktioner på “Hur går livet som tvåbarnsmamma”

 • Men alltså åhhh! Sånna sötnosar <3

 • Dom är ju så söööta, smälter 😍

 • agnesvera says:

  Så gulliga!! Älskar din blandning på bloggen mellan mammalivet och livsstil (mode, tips osv). Kram!

 • Stina says:

  Så fina dem är båda två!!
  Har sett på några kort att det ser ut som Tintin har några ljusare pigmentfläckar i pannan. Det kanske bara är ljuset som faller så. Men min 7 veckors pojke har nämligen något liknande, ett parti med lite ljusare hud på ryggen.
  På BVC säger dem att det kan vara underliggande smultronmärke.
  Om det är så att hon har ljusare fläckar vet du eller har du fått svar på vad det är?
  bamsestor kram till er alltihop!

 • Nu blev jag jätteförvånad, Tintin är ju ett killnamn trodde jag, blev tvungen att googla.. Och så är de främst ett tjejnamn i Sverige uppenbarligen, vad jag har noll koll 😂

 • Malin says:

  Nej men så mysigt att han säger till och så himla skönt för er så svartsjukan inte höll i sig! Så kul att följa er fina familj!

 • Ida says:

  Lovisa, kan du inte berätta hur ni sover med Tintin och övriga “rutiner” sen hon kom? Amning, var det någonsin svårt? Som nybliven mamma för första gången är allt så nytt och plötligt har man experter runt omkring sig som säger vad man får och inte får göra med barn… Känner att du visar upp en sida som känns avslappnad, trots två småbarn. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.