Höstens trender

I betalt samarbete med Jotex

Sängkläder här (klick) / överkast här (klick) / matta här (klick) / Sängkappa här (klick)
Som ni vet så är jag ju smått besatt av Jotex. Det mesta inredningsmässigt i vårat hem (som är instavänligt.) är ju därifrån och jag är inte ledsen att vi är päväg mot hösten som kommer spenderas mer hemma i huset och inomhus när mörkret kryper sig på. Prio för oss i höst är att få ett mysigt sovrum och efter ett litet inköp hos Jotex kan jag nu säga att vi har kommit en bra bit påvägen. Det blir så stor skillnad att bara lägga dit en matta och sängkappa, helt plötsligt känns det mer som ett sovrum.
Med min kod LOJSANAUG20 får ni hela 20% på en hel order (gäller ej rea eller elektronik). Koden upphör 2/9

Soffa här (klick) / Spegel – här (klick) / Soffbord – här (klick) / filt här (klick)

Inspo till hur vardagsummet kan se ut i höst. Älskar ljusa/sand färger.

Säng – här (klick) / Dockhus – här (klick) / Pompom korg – här(klick) Skrivbord – här (klick)/ soffa – här (klick)

Vi har ju några månader på oss att göra i ordning Tintin’s rum (just nu har hon inget) och jag hittade även massa fint som jag sparat för att klicka hem senare.

Tidningsställ – här (klick) / byst – här (klick) / vas – här (klick) / brickahär (klick)

Och så lite inspiration för detaljer i hemmet. Ni är många som frågat om brickan i mitt haulrum så slog ju volter nu när jag såg att den kommit in igen.

Glöm inte min kod LOJSANAUG20 så får ni 20%

Puss

0 reaktioner på “Höstens trender”

Leave a Reply

Your email address will not be published.