Todd’s nya rutin – sover till 08:30

Syskonlivet fortsätter att lira. Todd är såå nyfiken på Tintin och jag längtar tills hon är lite äldre och dom kan leka ihop!!

Jag tänkte iallafall ge er en snabb uppdatering på hur det går med Todd’s nya rutiner. Han har för de första slutat dricka välling på nätterna (enstaka tillfällen får han 1 välling vid ca 02) detta har skett helt utan att vi egentligen gjort något speciellt, tror bara med förskola och all mat han får i sig så är han inte lika hungrig på nätterna.

Sen till vår nya rutin, jag vet inte om jag är kär i den än men hittills har det fungerat för oss. Istället för att gå och lägga sig 19:30 så nattar vi honom 20:30. Nattningen tar fortfarande (oftast iallafall) 1 timme så mycket av kvällen försvinner men han sover till 07:30-08:30 på morgonen och det är sjukt värt att inte behöva gå upp vid 05:00

Nu är han ju dessutom mysig att hänga med på kvällarna (de va han innan med men nu kan man kolla på en film ihop och mysa i soffan). Hela hans utveckling den här sommaren har gått så fort. Fattar inte riktigt när han blev så stor, han pratar 3 ords meningar.

Nu: sitter och jobbar på NO18 med Hanna och jobbar, ska strax iväg och fixa lite grejer innan jag slänger in handduken för idag. Sjukt produktiv dag vill jag påstå!

0 reaktioner på “Todd’s nya rutin – sover till 08:30”

Leave a Reply

Your email address will not be published.