Snart ny vecka

ByxorHär (klick) / Topp – gammal Forever 21

Jag har klättrat på väggarna den här veckan. Inte haft as mycket på jobbet vilket gjort att jag naturligtvis tagit vabbningen hela veckan (kände mig lite förkyld någon dag men de gick över, men kan ju ändå inte göra något med Todd då han är snorig och ska hållas isolerad).
Drömmer mig bort till nästa vecka då jag ska börja träna med PT, har en jäkla massa roliga möten inbokade för framtiden, ska fota massa content till er och ja, listan kan göras lång men just nu är de bara torsdag, jag ska försöka inte äta godis Idag igen och snart börja med middagen.

Min highlight idag var iallafall att B kom hem med lunch (dessutom från reggeve hummus som jag älskar) och tog då Tintin så jag kunde få vara själv ett tag. Spenderade hela timmen på mitt kontor/haulrum och provade outfits istället för att jobba, good on you girl haha! Vi hörs imorgon igen

0 reaktioner på “Snart ny vecka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.