Måndag

Inlägget innehåller reklam för Safira

Samtliga smycken på bilden är ifrån Safira (Använd LOJSAN20 för att få 20% rabatt på deras smycken)

Hej hjärtan, idag är det måndag, nytt poddavsnitt ligger uppe och jag har hittills idag hunnit fakturerat,fotat och lagt upp ett samarbete (det ovan haha) och om en stund ska jag ge mig av för att hämta mamma från strålning (om ni redan lyssnat på podden så vet ni ju men för er som missat så berättar jag att mamma behandlas för bröstcancer). Sen ska jag plocka upp Emma (har ju också missat att berätta för er vem det är, men Emma klipper mina vloggar och provjobbar just nu hos mig för att vi båda ska få känna efter om vi klickar och vad som behövs) SÅ pepp på att få lite hjälp.

Resten av veckan har jag rätt mycket möten inbokade, ska fota lite coola outfits och sen ska jag planera fotografering av ny header 🙂 Ska bli riktigt najs. Funderar på att ta in på Ett hem och fota headern där, istället för hemma som sist eller i studio. Får se helt enkelt

Vi hörs senare <3

0 reaktioner på “Måndag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.