BILDBOMB

Okej hörni, det var så länge sen vi pratades och jag tänkte bjuda på ett av mina favoritinlägg, dvs. senaste från mobilen. Men håll i er, det är mycket som hänt.

I fredags var jag på Strandvägen 1 för att fira Biancas kollektion för Nelly som redan sålde slut första dagen (fåtal plagg kvar)… är absolut inte förvånad. Det var så kul att få vara på en middag, prata med tjejerna och dricka vin. Blev en tidig hemgång dock vilket jag ändå var glad för när jag vaknade på lördagen. Sov ändå 2 timmar då mitt på dagen så vill inte tänka på hur trött jag skulle varit om jag varit ute längre.

1. B handlade upp en halv godisaffär, tog oss en vecka att äta upp allt 2. hamburgare med mina äldsta bästisar 3. morgonkaffet i vårat vardagsrum är den bästa stunden på dagen

Älskar verkligen vårat hem, Det är nu bara egentligen att måla om och fixa matsalen som är kvar. Vi letar efter ett runt bord i ek med en tilläggskiva för när vi är fler än 4 stycken. Vårat bord nu är så stort så det känns nästan sjukt när vi bara äter familjen där.

Middag i Sturebaren och jag säger bara ÄT DERAS BOWLS. Även här en barnfri middag, gud vem är jag? fått till så många barnfria kvällar nu

Jag och B har försökt äta lunch ihop i veckan och på helgen när T sovit. Det har blivit en del beställningar från Reggeve Hummus <3

HUUUUUR gullig är mr T i sitt regnställ från Kuling?

Todd tyckte att mammas och pappas bio rum var väldigt roligt, han har aldrig varit så exalterad när han fått kolla på filmen Bilar. // Tintin levererar fortfarande, hon sover mycket, gnäller sällan och är otroligt glad (jag ska inte jinxa detta nu)

Ätit en lunch med underbara @moamattsson , finns ingen som henne <3 Här åt vi lunch på favoriten Tysta Mari, Helt sinnessjuka sallader (nu kommer Moa mörda mig som hypear ännu mer pga redan sjuk kö varenda dag)

Den här killen då? Han är i en riktig trotsålder just nu. Gissar att det är tvåårstrots på g? I söndags behövde vi var 2 personer för att klä på honom haha, man tror liksom inte att han kan bli så arg som han blir, skulle vara roligt att lyckas filma detta någon gång haha.

Sen äter han fortfarande rätt dåligt… Vilket är trist, för han blir ännu argare när han är hungrig (såklart) men han har liksom inte riktigt kopplat än att han behöver mat.. Han vill enbart typ ha välling.

Jag älskar att jag börjat hänga med så många olika just nu. Har ju dels lite mamma dejter med Ale{“ID”:88230019,”CategoryID”:1213519,”CreatedDate”:”2020-09-23T13:06:39.653Z”,”Width”:2080,”Height”:2774,”UserID”:1432041,”Poster”:null,”Url”:”http://lovisawallin.se/wp-content/uploads/2021/11/pics/202009231306399024-scaled.jpg”,”Type”:1}x, Vickan och Vanessa men även nu frukostmys med Mickis, Jannid och Klara. Vi har bokat massa roligt dom närmaste veckorna också.

Söndagen bestod av att köpa träd och mysa omkring i mitt härliga set som ni hittar här (klick)

Helgfrukost i ren och skär klass!!

Avslutar med denna bilden och säger att hörni, FAN va mycket kul det är som händer just nu. Det går i ett och därför får bloggen stå lite tom men nu hade jag några minuter över att kika in här och uppdatera er.
Jag ska lägga ut ett inlägg om mina mål för höst och att blogga mer är definitivt med på listan.

Ni kommer få läsa om mer recept, mer inredning och mode blandat med lite barnuppdateringar såklart. En perfekt mix enligt mig.

0 reaktioner på “BILDBOMB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.