från telefonen

Det var länge sen vi pratade, vi har hunnit fira Hanna och jag kände mig så så fin. Mikaela Söderlund som brukar sminka mig gjorde en annorlunda sminkning som jag TOTALT älskade!!!!! Själva middagen och festen var också LEGENDARISK. Det blev min sista utgång på ett tag då jag kör sober october så avslutade på topp.

En outfit jag också totalt dog för. Tyvärr är klänningen gammal från River Island (köpt på Nelly), egentligen är den köpt med en tröja över som jag klippte av, sen har jag vikt upp klänningen då den är lite lång så det ser ut som ett set. Kavajen hittar ni dock här (klick) jag har storlek 40

{4-html}

vi körde en staycation på Grandhotel Saltjöbaden för att inviga deras nya Alice bar som var helt fantastiskt. Jag är dock väldigt trött då jag haft nu 4 dåliga nätter, hade verkligen sett framemot att få sova bra nu ensam med Tintin men hon vaknade flertal gånger. Antar att hennes “drömmiga” fas nu är över och att tvåbarnmamma livet börjar påriktigt nu. Allt innan har bara varit övning haha

En bild från min outfit igår.. Lånade allt av Moa och Hanna då det jag hade med

Nu sitter jag på ett Café med Hanna S och jobbar, så mysigt att kunna jobba ihop och hörni, solen skiner!! ÄR så glad för att det är fredag också, tänkte ta lite ledigt i helgen vilket ska bli mysigt. Imorgon jobbar B hela morgonen men sen ska vi på lunch med Mickis och familj så det ska bli mysigt.

Söndag har vi tack och lov inga planer! jaja nu ska jag jobba en stund till, Vi hörs sen <3

0 reaktioner på “från telefonen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.