Vår nya myshörna

Fåtöljhär (klick) / Matta här (klick) / Bricka – Plantagen / Lampa – ärvd från B’s föräldrar / Spegel – MIO

Hur fint blev inte det här? Vi bytte ut schäslongen från Jotex som vi haft sen vi flyttade in typ till denna gigantiska fåtöj. Såg btw att Jotex hade kvar Schäslongen som ni så många frågat efter, ni hittar den här (klick)

Nu är jag redo att inta mörka höstkvällar med en kopp te och tända ljus här <3. Många som reagerade på att vi valde en vit fåtölj då vi har barn hemma men det går alltså att ta av klädseln och tvätta i värsta fall men sen har jag alltid sagt sen dag 1 att aboslut, vissa barnanpassningar måste man göra men jag vill ändå försöka ha ett fint hem med ljusa tyger och fina möbler även om man har barn. Vi har fått kämpa lite för att Todd inte ska köra sina bilar i den gigantiska krukan med jord där trädet står och nu har han slutat med det. *peppar peppar*

SÅ då undrar ni säkert vad som står på schemat idag, och det ska jag berätta

08:30-11:00 jobba
11:00-11:30 ut och springa
12:00 spela in ett samarbete
12:30 spela in ett till samarbete
13:00-14:30 hämta upp Ebba som ska hjälpa mig fota en grej hemma
15:00 tid hos BVC
16:00 Klar för dagen

PUSS

0 reaktioner på “Vår nya myshörna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.