Senaste från mobilen

Spelade in ett så gott samarbete i veckan med Peas of Heaven. Bjöd bästis på middag och som tack fotade hon mig haha, win win. Så kul när man kan kombinera jobb och mys

Det här kanske ni inte visste om mig, men när jag släpper något släpper jag det helt. Jag tycker vårat sovrum är SÅ jävla omysigt, jag har ändå försökt med mattor, snygga tavlor osv. men vi måste nog in med mer textil, mer gardiner osv. innan det kommer kännas 100. Men då kan det lätt se ut såhär någon vecka, tog tag i det igår dock så nu ser det alltså inte ut såhär längre haha. FY va äckliga vi är alltså, blöjor ligger på golvet och ja, ni ser ju

Vi åt brunch på Blique by Nobis och säger bara HERREGUD va gott det var. Åt massvis med pannkakor och annat gott. Vill dit i helgen igen haha

Frukost på säng innan barn vs frukost på säng med barn haha. Todd var ju hos hans mormor och morfar i helgen och vi passade på att lyxa till det med frukost i sängen. Älskar också att man nu som tvåbarnsföräldrar anser att det är som semester att bara ha hand om ett litet barn haha

Tintin var ju hos BVC häromdagen och tog några sprutor och AJAJAJ mitt hjärta. Det gör så ont att inte kunna förklara för henne varför hon får dessa sprutor och se hennes läpp börja darra och bli ledsen.. nej fy, hatar sprutor. Nu ska jag fortsätta bebismysa och jobba. Har ändå hunnit- lägga in ett samarbete
– Beställt hem grejer för ett samarbete
– Svarat på mail

Kvar har jag:
– Ta en paus i jobb och städa hemma
– Fixa mig och filma ett samarbete
– Åka till stan och fota outfit
SÅ en fullspäckad dag i vanlig ordning

0 reaktioner på “Senaste från mobilen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.