I’m back

GUUD, 1 hel jäkla månad utan bloggen, det har känts skönt kan jag säga då jag haft allt annat än lugnt, men jag saknar också att prata med er här, för jag är inte lika bra att prata med er på instagram eller YT utan det är här. Så vi har massa att ta igen men först ut, en outfit jag älskar som jag fotade häromdagen

Stickad tröja här (klick) / Skor – här (klick) / Shorts – Zara

Spenderat mycket tid vid vårat nya matbord!!! Hur fint är det inte? Det är ifrån Sweef och priset var värsta kapet så jag är så nöjd!Betongbordet skulle vi ge bort men dom som hämtade det råkade tappa det så det gick av på mitten, så jäkla synd för dom men sånt som händer. Nu ska jag fortsätta preppa lite blogginlägg så vi hörs om en stund igen

0 reaktioner på “I’m back”

Leave a Reply

Your email address will not be published.