Lite inredningsuppdatering

Det är så sjukt att det tagit oss 3 år att verkligen börja “boa” påriktigt! Vardagsrummet har tagit form, köket är klart, Matdelen är på god väg och ja, snart är vårat hem färdigt och då ska vi väl flytta haha.. kan verkligen inte se mig bo någon annanstans då jag ÄLSKAR detta hus beyond något annat men eftersom varken jag och Buster är uppvuxna här (okej absolut bara 15 minuter härifrån haha) så känns det ändå som vi drar oss mer mot danderyd/djursholm. Varje helg åker vi ju till torget och fikar så en dröm är ju att kunna ha gångavstånd till torget i framtiden.

Men jag har faktiskt tagit tag i vårat gardinproblem nu och vi ska måttbeställa gardiner till hela huset. Mest längtar jag till att få upp gardiner i vårat sovrum, så det ser så mycket mysigare ut, nu är det lite kalt.

Nu ska jag och den här tösen städa lite hemma innan hon ska sova.PUSS

Vårat matbord hittar ni här här (klick)

Här är helt oredigerade före och efter bilder på matdelen. Vi måste byta lampor i taket (dom får nog åka in till vardagsrummet istället), köpa en matta, och tyvärr byta tavla. Jag älskar den vita tavlan men inte Buster så vi får helt enkelt hitta en annan vi båda gillar för som ni vet så avskyr jag den röda som hängt där tidigare. Vi ska nog även byta ut stolarna,måla om och upp med gardiner haha okej det är väldigt mycket kvar

0 reaktioner på “Lite inredningsuppdatering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.