The statement coat

Coat – here (wearing size 12) / Bag – Chanel flapbag maxi / sunglasseshere / shoes – here

Första outfit blogginlägget 2021! Blev så otroligt glad när jag satte mig i bilen imorse och snövädret kom? marken blev vit på bara några minuter och min första instikt var FOTA NU haha. Blev lite sen till mitt möte bara för det men ändå värt.

Har en massa roliga grejer på g just nu men det är så himla blandat så hela min hjärna känns som potatismos. Jag har så svårt att fokusera på en sak i taget så flyger oftast iväg till nästa grej när vi är mitt i en annan grej. Med det sagt så är det två väldigt roliga grejer jag och Hanna ska göra nu i vår och en extremt spännande grej jag ska göra i höst. Kan ni gissa?

Nu: middag hos svärföräldrarna som passat Todd som fortfarande har jullov.

0 reaktioner på “The statement coat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.