Den svarta kappan

Passar på att fota i snön medan den är kvar, det är så mycket roligare när man är lite trött på Stockholm och alla miljöer. Har väl liksom fotat överallt nu känns det som och det kliar i fingrarna att åka utomlands men ska ju absolut inte klaga. Hoppas att det här året ger oss vaccin och att världen kan börja bli lite mer normal igen. Förstå ändå vad mycket man börjat uppskatta efter denna pandemi?

Tänkte iallafall tipsa om lite snygga svarta kappor, den jag har ovan är verkligen PERFEKT och ni hittar den här (klick). Typ det viktigaste plagget jag har i min garderob, då det passar till allt men ser snyggt och elegant ut. Det som jag har tyckt varit ett vinnande koncept när jag provar nya kappor är att ta 1-2 storlekar större. Jag förstår att man inte vill att kappan ska se för stor ut men med en tjocktröja under och en lite för stor kappa tycker jag att den ser lyxigare ut. Ett tips från mig till er bara.

1 – here / 2 – here / 3 – here / 4 – here / 5- here

För er som är på jakt efter en snygg svart kappa så länkade jag lite olika favoriter ovan. Allt ifrån budget till lite dyrare.

Nu: Måndag, ny vecka, nya tag! Det är sol och snö och det gör mig alldeles lycklig.

0 reaktioner på “Den svarta kappan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.