Vi säger hej igen

Gud va länge sen jag hade tid att kika in här. Är så ledsen för det men så glad för er som ändå skrivit och pushat mig att fortsätta bloggen.

Jag har haft lite höga krav när det kommer till bloggen. Att jag ska behöva uppdatera varje dag, helst flera gånger om dagen men efter att ha funderat fram och tillbaka så känner jag att jag kommer uppdatera er några gånger i veckan, men inte varje dag. Men jag vill kunna gå tillbaka hit och läsa om renoveringar, uppdatering med barnen, se outfits och ja allt sånt som man annars kommer glömma.

Så hej på er <3 i veckan kommer ni få Tintin’s uppdatering, även en uppdatering om Todd och slutligen lite outfits. Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om i veckan?❤️

0 reaktioner på “Vi säger hej igen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.