Lansering och linneset

PantsHere / shirtHere

Gud vilken vi hade igår och vilken helg och ja.. är helt slut! Buster fyllde 30 år igår och jag har ångest över att dagen är dag är förbi. Jag har sett framemot den så mycket samtidigt som de är skönt att den är över med allt planerande och ja. Det blev dock så lyckat, är alldeles pirrig över hur bra denna helg varit.

Sen igår berättade ju även jag och Hanna vad vi jobbat med i ett års tid nu! Det är min första designer samarbete och jäklar va bra det blev. Alla solglasögon är så jävla snygga och precis så vi hade tänkt. Dom känns super lyxiga och sitter så jäkla bra. Är så glad för detta samarbete!

Kommer berätta mer om det på min story idag men även ett blogginlägg senare i veckan.

Vi släpper kollektionen 25 april 10:00 men om ni signar upp er HÄR kommer ni redan kunna köpa 24 april, alltså 24 timmar innan alla andra!!

Puss på er

0 reaktioner på “Lansering och linneset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.