25 % med bookatreat

I samarbete med Bookatreat

hehe ursäkta äcklig nagel, det här var innan Tifony Bangerhead gjorde sin magi

Förra veckan gjorde jag ju både mani- och pedi med gellack. Jag bokade som vanligt via den lättaste appen Bookatreat(klick!). Jag gör ju dessa samarbeten för jag inbillar mig att ni uppskattar att få rabattkoder osv? Rätta mig om jag har fel!! Det ligger ju trots allt rätt mycket jobb bakom just dessa inlägg. iallafall.

Låt mig säga såhär Bookatreat har alla mina favoritsalonger, så via appen kan jag smidigt boka styling hos Styleport, naglar på Bangerhead och spraytan hos min favvo Angelica. Istället för att då kontakta en för sig, sen får jag påminnelse om behandlingen och betalningen dras 24 timmar innan så du kan även boka av om du skulle ångra dig, hur lätt som helst. Jag ska göra ett inlägg som visar hur jag gör när jag bokar mina tider hos Bookatreat 🙂  Men medan kan ni uppge lojsan20 så får ni 20% på valfri behandling.

Nu vet jag att ni vill se mitt hår, så kika in här vid lunch så får ni se resultatet bättre 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published.