Long time no seen

this blogpost contains adlinks

Nu var det alldeles för länge sen bloggen uppdaterades. Jag har vägrat ge upp den, fast den fått lida mest under stressiga perioder. Nu är jag tillbaka, fast med ett annorlunda koncept. Någon gång då och då kommer jag skriva lite mer personligt, men mestadels kommer jag uppdatera för att kunna samla alla länkar till mina outfits, något ni efterfrågat. Så vi sätter igång direkt. Tänker att vi börjar med alla mina outfits från Paris 🙂

//

It’s been a long time since I’ve posted something here. I have refused to give up my blog, even though it has suffered the most during stressful times. Now I’m back but with a different concept, every now and then I will write something more personally but mostly I will update here to link all my outfits, something you’ve requested. So let’s do this! I’m starting with Paris 🙂

Pants – here / Coathere / Sweatersimilar / Sneakershere / Hathere / Bag – Chanel

Oversized blazer similar  - / Boots -here / Sunglasses - here / bag - Lady Dior

Coathere / Knit – here / Jeans – here / Boots – here / Bag – Chanel

Jeans - here / Heels - here / Jacket - similar / Bag- Chanel 

2 reaktioner på “Long time no seen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.