The little black jacket

This blogpost contains adlinks

Sitter just nu i taxin Påväg hem från den sista julshoppingen. Imorgon bär det iväg till Sälen där vi kommer spendera jul🎅🏻 Är orimligt taggad på att komma bort med familjen, åka skidor och bara mysa! Här är iallafall en look jag bar i helgen, är fullkomligt förälskad i denna jacka, jag har den i storlek 38, hade nog föredragit den ännu större, typ 42.

// Right now sitting in the taxi On my way home Done with the last Christmas shopping. Tomorrow we’re off to Sälen where we will spend Christmas 🎅🏻 I’m so wxcited getting away with the family, skiing and just cuddling! Here is at least a look I wore this weekend, am completely in love with this jacket, I have it in size 38, would probably have preferred it even bigger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.