LOOKS FROM SÄLEN

This blogpost contains adlinks

Vi har precis kommit hem från den BÄSTA julen någonsin! Från och med nu blir det sälen över jul varje år. Så mysigt och barnvänligt. Och vilket väder vi hade!! Blå himmel och stålande sol varje dag. Dock väldigt kallt… upp till -15. Todd åkte skidor för första gången, vi åkte hundspann, badade i badhuset, var på lekland och mycket mer! Förstår varför typ alla barnfamiljer åker på skidresor varje år nu haha.

Länkar alla mina outfits från Sälen nedan!

// We just got home from the BEST Christmas ever! From now on, it will be a ski trip over Christmas every year. So cozy and child-friendly. And the weather we had!! Blue sky and radiant sun every day. However, very cold … up to -15. Todd skied for the first time, we went dog sledding, bathed in the bathhouse, were at the playground, and much more! Now, I understand why almost all families with children go on ski trips every year now haha.

Links all my outfits from Sälen below!

Ski suit – here / Ski glasses – here / Boots – here

Busters pants – here / Busters jacket – here

Jacket – here / Ski pants – here / Hat – here / Boots – here

Ski suit – here / Ski glasses – here / Hat – here / Gloves – here / Boots – here

Dress – here / Bear ears – here / Boots – here

Jacket (similar) – here / Boots – here / Tights – here / Sun glasses (sold out) – here

4 reaktioner på “LOOKS FROM SÄLEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.