winter swim

this post contains adlinks

Okej min absoluta favorit hobby fick börja lite senare i år på grund av jobb men nu är jag tillbaka! att vinterbada är typ det bästa som finns, ni är många som tycker jag är galen men jag kan lova er, efter ni har badat mår både kroppen och själen bättre, det är som en liten kick. Dessutom är det inte längre kallt när man kliver ur badet utan då blir man så varm av adrenalin. Ni var iallafall många som undrade vart min jacka är ifrån, den är köpt på Arket’s herravdelning. Jag hittar faktiskt många plagg där (eller iallafall när det gäller stickade tröjor och jackor om man vill ha dom lite oversize)

started my favorite hobby a little later this year due to a lot of work but now I’m back! cold swimming is the best thing, many of you think I’m crazy but I can promise you, after both body and soul feels better, it’s like a little kick. In addition, it is no longer cold when your done, you get so warm from adrenaline. At least you were many who asked where my jacket is from, it’s bought at Arket’s men department. I actually find a lot of clothing there (or at least when it comes to knitted sweaters and jackets if you want them a little oversize)

find it here / shoes – Moon Boots / hat – Acne

Leave a Reply

Your email address will not be published.