Vacation looks

This post contains adlinks

Nu hemma från Gran Canaria och kan verkligen säga att jag blev förvånad över hur fin ön är. Det var verkligen vissa stränder som hade maldiverna känsla, solnedgångar över sanddynerna som gjorde att det kändes som man var i Dubai, vi har också haft sån tur med vädret. Har länkat några av mina kvälls outfits nedan. Det är så många som skrivit och frågat om packning och skulle säga att det är kyligare på kvällarna och morgonen. Vi har haft tur med vädret (och om det varit dåligt väder där vi bott har vi åkt mot Puerto Rico där det varit toppen väder varenda gång det regnat där vi bodde, i Maspalomas). För mig har det fungerat med klänning och tjocktröja på kvällarna, men även jeans. På morgonen har jag också haft någon tjocktröja och byxor då det först blir varmare runt 10-tiden. Så det är lite tufft att packa då man måste ha med sig väldigt blandat. Sen så kändes det verkligen som sagt att man kunde “undgå” det dåliga vädret genom att åka till ett annat område haha, helt sjukt att det kunde regna på ett ställe men vara strålande sol på ett annat. Så mitt tips är iallafall att packa tjocktröjor och långbyxor men även klänningar och bikinis. Vi åkte ju ut med båt två dagar och där kunde man sola och bada (varmare i vattnet än i poolen där vi bodde).

För er som också frågat om vårat boende så bodde vi på HD Parque Cristobal, ett super fräscht hotell som var väldigt barnvänligt. Vi hade all inklusive men maten var verkligen ingen hit (förutom frukosten) så vi försökte äta lunch och middag på annat håll.

Since so many of you requested some vacation looks I thought I’d link everything you’ve asked for here <3

Black dress – here / satin dress – here

Cream set – here / Sage – here

Green dress – here / Pants – here / Knitted sweater – here

Fendi swimsuit – here / Fendi bikini – only available in white / Fendi sunglasses – here

Leave a Reply

Your email address will not be published.