Att vakna mitt i natten

Klänning från NA-KD, tyvärr verkar den inte finnas kvar men här finns en liknande adlink. Som jag skrev på min instagram har NA-KD 24-29 januari en pop up outlet på Gärdet, fhär

God morgon babes, vaknade i vanlig ordning vid 4-tiden idag så passade på att rensa lite i garderoben till ett samarbete ni ska få läsa mer om sen. Sen gjorde jag i ordning lite frukost bestående av 3 ägg haha, måste verkligen handla idag, får ingen inspiration av tråkig frukost. Idag ska jag möta upp Josse snabbt på lunchen sen måste jag träna, hoppas på att få sällskap av Oline men annars får jag bränna av ett intervallpass själv. Så taggad på att sätta igång men ändå osugen på att träna själv och ingen av mina bästisar har gymkort (utom Oline då och ja tjejer det är en pik haha). Nu ska jag sätta igång med planeringen för den här veckan nu när jag väl är ikapp allting

Leave a Reply

Your email address will not be published.