It’s so fluffy i’m going to die

päls – Wos Store / byxor och skjorta – Zara / väska – Gucci

Ni får passa på att njuta av mina lite mer kalla outfit inlägg för snart är det bara bikinis som gäller men än är jag nog lite för blek för att våga posta någonting. Vi har hängt med alla bakfulla familjer på stranden idag och ikväll ska vi ut och käka. Allt jag vill göra är att ligga och pressa så jag slipper se ut som ett spöke. Älskar iallafall min nya jacka jag fick av mamma och pappa, den kommer bli perfekt till tidig vår då den inte går att använda när det är för varmt men inte heller för kallt. Jag ville mest kika in och säga hej, förstår att många av er ligger bakis och äter pizza just nu så vi kan höras bättre imorgon. Kommer tidsinställa dom flesta inläggen så dom hamnar rätt i er tid, puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.