Pack expert

Myser omkring i mina tofflor jag fick igår från UGG

Gud va jag njutit av den här dagen. Har spenderat några timmar i bil och poddcast, burit upp alla presenter i lägenheten, kollat lite disney filmer sen har jag varit ner i källaren och hämtat alla sommarkläder då packningen inför Thailand börjar nu. Jag är ju mästare på att strukturera och packa i god tid och är oftast väldigt nöjd med vad jag plockar med mig. Just Thailand är väldigt lätt att packa till då jag mest glider omkring i bikinis och klänningar men är ändå där i 21 dagar och då krävs det lite planering för att inte få med sig för mycket så jag skriver packlistor. Börjar alltid med listan en vecka innan jag tänkt börja packa då man alltid kommer på något mer som annars glöms bord. Jag börjar alltid med det mer praktiska innan jag går på kläder och ungefär såhär ser min packlista ut nu:

– Toalettartiklar: (shampo, balsam, hårolja, bodylotion, solkrämer, rengöring, olika tabletter för håret, ipren och p-piller)
– Smink: Concealer, mascara, puder
– 10 stycken bikinis (vi ska vara borta 21 dagar)
-10 stycken strandlooks
– 10 stycken mer city looks ( ibland hänger vi i köpcentrum sen tror jag även det blir Hong kong några dagar och då behöver man mer än en liten strandklänning)
– 15 kvällslooks
– tre sandaler, ett par gympa dojor
– 2 stycken böcker
– 3 set träningskläder
– solglasögon och smycken
– Plattång

Men ja, kommer säkert på någonting mer. Juste vi struntade  i att gå ut igår, men det kanske har märkts på produktiviteten i vår dag haha. Var på tok för mätt för att ens tycka det var lockande att börja dricka och trängas med människor. Nu ska vi börja planera middagen för ikväll, är ändå sugen på tacos haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.