frukost med min fina mamma och en grej Jag skäms för…förlåt!!

Hej hörni, Bilderna ovan är ifrån i fredags när jag åt frukost med mami på Wiener Cafét, Hur fin är inte min mamma? (förstår inte varför alla bilder blev så orangea men jag skyller på ljuset). Kan rekommendera frukost/lunch eller afternoon tea på wiener cafét men ta inte deras gröt. Den var rätt tråkig om jag ska vara ärlig. Annat var dock deras lussebullar. Typ de saftigaste jag smakat. Juste jag kom iallafall precis på att jag inte publicerat andra vloggen på frågestunden där ni även får se lite av våran lägenhet och förlåt för det, skäms verkligen då jag hatar att lova någonting som jag inte kan hålla. Först så har jag väl legat lite på latsidan då det känns som det bara är en liten procent av er läsare som vill kolla på det sen är jag inte så bekväm i video format ännu. Känner mig typ rätt ful när jag filmar men jag ska få upp den ändå så får jag hoppas att några av er faktiskt uppskattar den. Nu ska vi iallafall äta lite frukost (förstår inte ens hur jag kan tänka på mat efter den här helgen). Sen ska vi fixa och dona. Jag vill till lägenheten och få upp alla paket innan vi njuter av sista dagen ledigt innan en helt galen vecka. Inte nog med att jag bokat in två träningspass om dagen så har jag även för mycket jobb och en hel del annat att hinna med. Ni kanske får veckans schema senare idag, vet inte om ni gillar det men jag älskar ju att strukturera upp veckan så och det är ju min blogg hihi, juste ni ska få reda på vad som låg i Gucci påsen också.. Men det kanske blir lite senare i veckan.

PUSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.