Jag blev grundlurad

Hej hörni, och god jul! Hade ni det mysigt igår? Jag hade nog bästa dagen (säger jag varje år haha) men älskar att hänga med min familj och vi har väldigt roligt ihop. 

Min dag började med att jag och B öppnade våra presenter. Vi hade satt en liten budget så den här julen inte skulle bli så dyr då vi ska iväg. Av mig fick han en sammets bomber jacka (måste visa bilder) och lite andra kläder han behöver. Jag öppnade mitt paket och där i låg en extern hårddisk… ni förstår ju lyckan (eller inte haha) för mig betyder inte paket allt och det behöver inte alls vara dyrt men lite personligt kan det ju vara. Däremot så kände jag på mig att det här inte kunde vara allt då jag faktiskt känner min pojkvän så jag bet ihop lite men gav lite vassa kommentarer som “ett strykjärn hade ju också varit bra” haha fy nu skäms jag

Jag har på mig ett fint set från NA-KD, glöm inte att ni har 20 % om ni uppger LOVISAW20

Vi satte oss i bilen påväg till Lydmar och i bilen ber B mig söka efter något på paddan. När jag öppnar den ligger det ett grönt kuvert där med en dag på spa, så himla härligt och något jag verkligen önskat mig ( här glömde jag liksom hårddisken, nu var jag nöjd).

Vi åt gott på Lydmar, pratade om presenthetsen som uppstår vid jul och massa annat mys innan vi satte oss i taxin påväg till mina föräldrar.

Hela dagen gick så fort. Vi åt god mat, kollade på Kalle Anka som typ alla andra i Sverige. Vi öppnade paket och det är så kul att ge något som andra blir glada för. Jag blev så glad för mina presenter. Fick blandannat ett par super snygga moon boots, vi fick en polaroid kamera av min bror och hans flickvän  och en pälsjacka som satt som en smäck. Sen fick även jag och B en väldigt fin present som ni kommer märka av i Thailand, LÄNGTAR!! Fina pappa och mamma som hade skrivit ut ett kort och ramat in i en guld ram haha

champagne färgade moon boots, hur fina?

jackan är grå/blå och helt sinnesjukt snygg // en polaroid kamera är ju festens höjd

Pussades med min älskling i mat pauserna. Sen hände typ det overkliga. Alla började le och B frågade om jag ville öppna mitt sista paket. Han drog därefter fram en stor Gucci påse som han varit här och gömt. Här börjar jag då stor gråta

I påsen låg världens finaste väska. Alltså jag dog och är fortfarande så himla pirrig i kroppen. Jag blev alltså som B sa lurad av tre stegs raketen. Han menade att han först ville göra mig besviken för att sen överraska mig med en spa dag som han visste att jag skulle tro va det sista för att sen totalt chocka. Det är inte bara väskan som gjorde mig glad utan hela hans engagemang. Alltså jag älskar den här människan så mycket så jag tror inte någon kan förstå nivån. Jag vill hålla väskan lite för mig själv innan ni får se den

vid 12-slaget åt vi lite gröt innan vi somnade av matkoman. Nu väntar julfrukost innan vi börjar förbereda för kvällen 🙂 vill passa på att njuta av den sista jul känslan med min fina familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.