FRIYAAY

God morgon babes, är helt slut idag då jag fastande framför datorn igår så jobbade till sen kväll. Som tur är tar jag lite ledigt idag för att julshoppa med mamma innan jag fortsätter göra klart det som måste vara klart innan jul, sen tar jag helg! Vi bestämde ju lite spontant i tisdags att vi skulle vara hos oss innan juldagen så städerskan var här igår men jag är faktiskt inte nöjd, vet inte om jag är som hon i Hollywood fruar men skulle jag få 3 timmar att städa en lägenhet på 40 kvm så skulle den skina. Får testa en ny firma eller stå och kolla på när dom städar och säga vad dom missar haha, fy jag hör ju hur jag låter. Ikväll blir det iallafall lite fix och trix så vi inte behöver stressa på juldagen. Nu ska jag ringa några samtal innan jag möter upp mamma, PUSS

Leave a Reply

Your email address will not be published.