When we bounce

Pjuu vilken dag det varit och än är den inte slut. Ska hinna jobba lite, dra till MOOD, fixa vloggen till bloggen och börja planera juldagen som vi kanske ska spendera här eller hos en vän i Stocksund. Igår var iallafall jag och tjejerna (alltså första gången alla setts på typ flera månader) och hoppade på Bounce. Det var stört roligt även om jag hade en aning huvudvärk. Vi körde ninja warriors hinderbana och hoppade massa. Har liksom fått blåmärken på mina “vingar” på ryggen om ni förstår vad jag menar? 
Juste fun fact, jag har ju nämnt det förr men jag och mitt företag har ju jobbat med Bonnier som äger lokalerna och Bounce för att bygga upp det här konceptet. Alla detaljer har dom skött själva men detta har alltså varit mitt första riktiga projekt som jag skött själv. Ändå rätt kul att få vara där och se allt som i början på sommaren endast var tomma rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.