Paradiset

Jag har skrivit om det förut men tåls att skriva om det igen. Paradiset som bl.a. ligger på Regeringsgatan nära MOOD. Så härlig restaurang med fräsch mat och cool inredning. Nästa gång ska jag bannemig testa deras veganska små efterrätter, kanske köpa hem ett par till jul… SKOJA ska äta lussebullar och pepparkakor så det sprutar ur öronen på mig

Vad gör ni idag? Jag har så himla mycket att få klart innan helgen så blir nog jobb länge för mig idag. Har även redan hunnit vara på tre möten efter varandra. Känner mig sjukt effektiv och är så glad att jag valde att inte följa med tjejerna ut igår efter Bounce även om jag var lite grinig för det igår kväll. Nu kommer jag ju inte träffa dom på mer än en månad typ.. Idag ska jag iallafall försöka hinna luncha med Daniella och även gymma. Det var tre veckor sen jag satte min fot på gymmet så min kondis lär vara SÄMST. Ser iallafall framemot att bygga upp den igen och försöka träna varje dag i Thailand (Demi är du med mig??) Nu börjar hela kroppen längta efter jul också. Jag vill bara att det ska vara lördag så jag kan äta gröt och mysa framför brasan hemma! iih

Leave a Reply

Your email address will not be published.