Ingen julkänsla

Så mysig dag igår. Mötte upp Ebba och Alex för att gå på Nötknäpparen, vi såg dock inte hela då vi hade rätt dåliga platser haha men var ändå en sjukt mysig grej. Efter det åt vi lite snabbt på K25 innan jag och B mötte upp några tjejkompisar på Sturehof. Där satt vi och snacka om allt och ingenting. En väldigt mysig kväll helt enkelt. Var uppe tidigt imorse och jobbade några timmar hemma innan vi hade ett möte med banken, tackade av och gav en liten avskedspresent till en kille som hjälpt oss och gett bra service. Nu är jag tillbaka på kontoret och senare ikväll blir det Bounce med tjejerna. Sen är det bara några dagar kvar till jul, har ni någon julkänsla ännu? Inte jag iallafall, det ska ju liksom bli 6 grader och regn på självaste julafton, det är ju lite segt… Nej nu måste jag fortsätta, vi hörs sen puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.