Två bra möten, 2017 blir ett bra jävla år

Kjol – länk / Tröja – länk

Tack ROWME för dom fantastiska plaggen!

Hallå hörni, den här dagen har verkligen gått i 110 men är så glad. Nu väntar lite bubbel på wonderbo med B och Tove innan vi ska till operan med Ebba och Alec för att kolla på nötknäpparen. Har haft två väldigt bra möten idag. Ena varade i hela tre timmar men hjälp va peppad jag blev efter. Så skönt när ens chef är med och sätter långsiktiga mål och verkligen tror på en. Jag är bestämd att röra mig (sakta men säkert) mot det vi diskuterade. Sen käkade jag lunch med bästis och en killkompis. Efter lunchen satt vi kvar ett litet tag och han visade sig ha en riktigt bra idé som jag kommer dela med mig av här om det går i lås. Vi får helt enkelt se men det kändes klockrent. Jag älskar när det känt som jag stått och trampat ett tag att det kommer förändringar, en ny morot osv. 2017 kommer bli ett bra jävla år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.