Blev inte riktigt som tänkt

Kappa – Primark / skinnbyxor – Zara / tjocktröja – HM / skor – Mukluk

God eftermiddag hörni, Hade en riktig fuldag när bilderna togs, ni vet när man är lite svullen i ansiktet, håret är fel, sminket fläckigt och ja hela den grejen men eftersom jag sett ut som 7 svåra år under hela den här veckan börjar jag faktiskt tycka att bilderna ovan är typ det snyggaste jag sett (liten överdrift kanske haha).
Tanken var ju egentligen att jag skulle avverka mina två möten snabbt imorse och sen åka hem och kurera mig men jag har lite för mycket att ta igen. Har inte ens hunnit äta något ännu men är iförsig inte ens hungrig så kan vara därför. Ska försöka förbereda lite inför nästa vecka då även den kommer bli helt galen. Jag åker ju till Thailand i hela tre veckor snart (på nyår!!) och som vanligt händer allt just när jag är borta och då gäller det att vara förbered så jag inte behöver jobba arslet av mig under hela semestern. Nej nu ska jag fortsätta jobba men tänkte försöka smita efter 16.

Leave a Reply

Your email address will not be published.