Addidasbyxor? och fy för vissa företag

En look för några veckor sen (ni hittar den här). Älskar byxorna som både är snygga och sköna. Dom på jobbet undrade dock om jag hade på mig ett par Addidas mjukisbrallor haha jag försökte förklara att det är mode

FOTO: LISA HÖÖK

Hej babes, hade en så jäkla bra dag igår, ni ska få se den senare idag i "min dag i bilder". Imorse var det träning på Fight Box odenplan med Natalie (dog tre gånger typ haha) och nu sitter jag på kontoret. Kom och tänka på det när jag öppnade min "blogg"mail, det är ett visst pirr att få ett nytt samarbete. Spelar ingen roll hur många jag gör/haft, utan tycker alltid att det är lika spännande.. Något jag däremot kan bli så irriterad på är företag som inte brytt sig om att ens titta på vem jag är och vad jag gör. För mig blir det så himla konstigt då jag får ersättning för att marknadsföra deras produkter och dom kan inte ens kolla upp vilken stad jag bor i.. Tråkigt nog så hamnar dom mailen alltid i skräpkorgen men då kanske företagen lär sig en läxa till nästa gång. Om jag skulle vilja samarbeta med ett företag skulle väl jag absolut läsa på lite om det innan? Samma sak som om du ska söka jobb.. Sen finns det ju dom som verkligen gör det SÅ bra och personligt. t.ex. igår när fina Michaela på L'oreal skrev att hon kunde fixa en frisör tid till mig. Tyvärr först på måndag så får se om jag lyckas lösa det på annat håll. Men just en sån grej gör så mycket, blev så glad!

och förresten, tack för alla tips på frisörer och salonger :) Förhoppningsvis har jag lyckats få en tid på torsdag annars får jag köra på tiden på måndag (för er som inte fattar något nu la jag upp en story om att jag behövde frisör tips)

Gillar

Kommentarer