Adornment, Yollibox = bra kombo

Den här jackan var så fin, om jag inte varit så snål hade den åkt med

Snyggingarna Louise och Henrietta. Som båda hade typ dom snyggaste skinnkjolarna jag sett, vill också hitta en. Iallafall väldigt mysigt att spendera några timmar och skvallra med dessa två.

Hur söt vovve hade Louise med sig?

Igår bjöd Louise med mig till ett Yollibox event på Styrmansgatan. Jag trodde vi bara skulle smaka glass men det visade sig att vi fick shoppa, för min del blev det ingenting då jag vill spara allt jag har till shopping i Rom. Adornment som vi fick hålla till hos är en klädesbutik som är relativt nyöppnad. Dom säljer "vintage" kläder men det finns så mycket mer bakom. Varenda plagg dom tar in fräschar dom upp, byter det som är slitet och gör plagget som nytt igen. Perfekt för mig då jag annars kan tycka second hand och sånt känns lite "snuskigt" men här såg allt som nytt och fräscht ut med den coola touchen av vintage (allt är inte vintage då plagget måste vara typ över 20 år för att få kallas de osv. Många regler inom kläder haha). Men åter till glassen, kan lova er att om ni åker och köper Yollibox nya Peanutbutter Bonanza kommer ni inte bli besvikna. Den var krämig, perfekt smak av jordnötter och ja, det kändes ju liksom inte av att det var yoghurt glass. Jag brukar annars tycka dom har en tendens att bli väldigt isiga. Bra gjort Sofie och Victoria! Vi fick hem en riktigt fin goodiebag som jag visar sen.

Jag hade på mig min oversize jeansjacka från Lee

Nu har jag mötesmaraton tills sen eftermiddag och Smilla ligger här bredvid på kontoret och sover, mysigt fredagssällskap, vi hörs sen gullisar!

Gillar

Kommentarer