Alla mina väskor

Äntligen har jag tagit mig i kragen och fotat mina väskor. Ni är faktiskt många som frågat om det här inlägget och jag håller med.Det tog sin tid men jaja den som väntar på något gott..

Här kommer mina absoluta favoritväskor och märken

Det senaste tillskottet är faktiskt den gröna väskan från DAY, grät floder när jag fick veta att den är slut i alla färger och kommer inte tillverkas mer. Den påminner mig om den klassiska Céline väskan men jag diggar denna mycket mer.

Min favoritväska som är mycket väl använd är min Chanel Boybag, färgen är limited edition och jag minns så väl när jag fick den. Jag,mamma och pappa skulle åka till Sydafrika för att hälsa på min bror som pluggade där då. På flygplatsen i Dubai hittar mamma en väska som den ovan fast i en denim blå färg, jag hittade den beigea och dog för den direkt. Vi hade ca. 15 minuter på oss att bestämma väska,köpa och hoppa på planet som skulle ta oss till Sydafrika. Det blev en stressig shoppingrunda men denna älskling kommer hänga med mig alla år.

Den lilla velvet väskan från Moschino, passar perfekt till fest men sjukt nog har jag kanske bara använt den 3 gånger. Får bli fler nu känner jag.

Två av mina favorit "sommarväskor". Två stycken Gucci, den blåa lilla fick jag av mamma och pappa i födelsedagspresent förra året och den rosa fick jag av B också förra året fast i julklapp.

Han gjorde en såkallad trestegs raket. Vi skulle inte ge varandra något speciellt men jag blev så ledsen på morgonen när jag öppnade mitt paket och såg att jag fick en hårddisk, tänkte ju att det finns ju flera tusen andra romantiska gester man kan ge. Men efter några timmar fick jag ett presentkort på spa, det kändes helt okej tyckte jag men var lite arg och mobbades med honom hela dagen om att han gett mig en hårddisk. När vi sen är hos mamma och pappa och firar dom sista timmarna av julafton så ser jag ett stort paket från Gucci, jag antar ju direkt att det är från pappa till mamma. Men tillslut går B och hämtar det paketet. Jag grät floder och SKÄMDES över hur arg jag varit över hårddisken haha.

Tre väskor från mitt första favoritmärke, Balenciaga. Alla tre är i olika storlekar så trots att dom är lika i modellen känns det som helt olika väskor.

En väska från YSL som jag också fick av B i födelsedagspresent. Den passar varje festligare tillfälle. Man känner sig liksom inte så fin med den utan mer cool.

Till vänster har ni mina två äldsta väskor.En från Louis Vuitton som jag använder minst 2 gånger i veckan och en från Mulberry som jag faktiskt hittade nu när jag skulle fota mina väskor hehe. Vet inte om jag ska sälja den för hatar att ha något som bara ligger // Till höger två väskor jag fått hem som present. Båda är från Karllagerfeld. Den svarta är det senaste tillskottet och förjävla cool IRL.

Sen har jag fåtal väskor från Zara osv. men orkade inte riktigt fota dom. Vill ju uppdatera min väskgarderob med väskor från Fendi, Valentino och ytterligare några från Chanel hehe. Det är dyrt att älska väskor men jag hoppas när jag blir "vuxen" att jag har en samling som heter duga, typ som Kylie klick. haha skämt å sido.

Nu ska jag ut i solen och njuta, har redan gjort för mycket jobb på en lördag som denna.

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Enna,
så fina! väskor är bland det bästa😍
sayyeastofashion.blogg.se
rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Åh väskor är den snyggaste accessoaren, ett måste i garderoben!
nouw.com/rebeckaflinkfelt
ericalinde
ericalinde,
Alla är ju bara för jävla snygga!
nouw.com/ericalinde