Alla realityfans se hit!!

Inlägget i samarbete med hayu.com

För exakt en vecka sen tog jag taxi hem till Daniel för ett Slumberparty. Eller ja vi skulle inte sova över men väl där fick vi varsin pyjamas och serverade middag och popcorn. Jag skulle nämligen tillsammans med Hanna, Ellen,Annica och Daniel ha en mysig kväll med god mat,skratt och framförallt titta på en hel del realityserier!

Vi var nämligen där i samarbete med hayu.com, en ny streamingtjänst med enbart Reality serier! Ja ni hörde rätt, så alla mina vänner och bekanta som undrar vart man kan kolla på alla säsonger och avsnitt av t.ex. favoritserien Keeping up with the Kardashians så har ni nu svaret. hayu är en tjänst som erbjuder över 5000 olika avsnitt och 150 olika realityserier. För er som inte är lika besatta av familjen kardashians så finns ex. även Vanderpump Rules, Million Dollar Listing, Real Housewifes, Topchef, inredningsprogram och massa mer, ja som sagt 150 olika serier)

Vi körde ett litet quiz innan för att se vem som kunde mest om KUWTK. Jag och Annica fick lika mycket poäng på quizet men hon vann i utslagsfrågan vad för företag Rob startat... Hade ingen aning om att han ägde ett strumpföretag haha..

Vi beställde lite mat och sträckkollade sedan KUWTK och Life of Kylie. Är ju smått besatt av den familjen.
Det bästa med hayu är iallfall att man kan:

- kolla på avsnitt samma dag som dom släpps i USA
- Ladda ner avsnitt och kolla offline
- Att det bara kostar 49 kr/månaden (första månaden är gratis så man kan testa tjänsten)

Jag är så himla glad över det här samarbetet, särskilt B som slipper stå ut med att jag googlar på "Streaming Keeping up with the Kardashians online" och råkar klicka in mig på någon lite weird hemsida haha. Ja ni förstår. Det här är ju som nya netflix fast med Reality! SÅ FETT. (Shirran särskilt för dig som frågar i vår grupp varje helg haha)

Jag har iallafall fixat en tävling till mina läsare. Jag tävlar ut 6 månaders gratis streaming på hayu.com . För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kort och rolig motivering till varför just du ska vinna.

P&K

Gillar

Kommentarer

n
,

För att realityserier är typ det enda jag kollar på och på tv går de inte alltid och då måste man kolla på skumma hemsidor som ttyp aldrig laddar och med för mycket reklam. Är även ett skönt stopp i plugget att se realityserier (speciellt kuwtk;)) och inte alltid man kan se de på de tiderna de sänds på tv!

My,

Jag vill gärna vinna, måste ju ha något att underhålla mig med när jag är långledig från jobbet 4 a dagar varann vecka. Då vill man självklart hänga med sina bästisar i MDL 😃 hopps på tur 😃

mythulin.blogg.se