ALLT OM AMNINGEN

exempel bra amningsplaysuit - här (klick) med LOVISA20 får ni 20% också (REKLAM)

Har fått så många frågor om just amningen, hur jag gör, vad jag har på mig osv. Så tänkte svara här

Jag helammar Tintin och ja asså många stunder känns det verkligen som hon bara sitter fast vid tutten och jag hinner inte göra någonting. Men oftast är det bara när vi är hemma, såfort vi är iväg på stan osv. så brukar hon sova längre stunder vilket gör att jag kan fota, jobba osv. mer som vanligt men det ni måste förstå är också att det är mycket ni inte ser. När allt kaosar är ofta inte min första tanke att fota eller filma utan då väntar jag till kaoset är över och sen gör jag min grej. Nu är hon bara 4 veckor så hon har ju sovit mycket i början nu blir det mindre och mindre och jag känner att jag blir mer och mer ”låst”. Det kommer nog bli kämpigt i sommar om hon inte tar flaskan (vi ska börja öva snart).

Men jag ska inte sticka under stolen med att jag ändå känner att livet typ är som vanligt men om jag får klappa mig själv på axeln är jag också en jävla fighter. Jag städar, tvättar, går ut med sopor, tömmer diskmaskinen och allt där till även om jag är hemma med bebis. Jag jobbar fulltid och har ännu inte tagit ut en enda föräldraledig dag. Jag löser det mesta och försöker faktiskt leva på som vanligt.Jag tror att mycket handla om inställning och för att jag inte ska behöva pausa mitt liv så delar jag in mina dagar i olika fack.

Vissa dagar gör jag precis det jag gjorde innan jag fick barn, dessa dagar är lite kämpiga men så värda det för jag får hänga med vänner och göra det JAG tycker är kul och såklart får man ju energi av det. Vissa dagar låter jag mig bara få hänga hemma och se ut som skit, göra precis det jag känner för, för även dessa dagar samlar jag energi. Så kort och gott tror jag det handlar om balans.

Vissa dagar går jag bara omkring såhär hemma. Ni hittar sweatshirten - här (klick) och mjukisbrallorna här (klick)

Angående amningskläder så håll utkik på min instagram där jag kör mycket hauls osv. Där tipsar jag om massa bra klänningar och toppar men tips: Jag kör urringade klänningar som är lätta att ”öppna upp” och går upp en storlek :)
Sen är jag extremt slarvig och obrydd gällande att både ”råka” flasha tutten och om det skulle råka läcka. Jag kör amningsbh under typ tjocktröjor och så men annars kör jag bhlös (ibland bikini istället, också tips då dom har bra uppsugningsförmåga haha) och ja som ni fattar då, inga pads. Men så är jag som person haha, visste ni exempelvis att jag sällan har paraply även om det regnar, jag blir hellre lite blöt haha.

1 - här (klick) 2- här (finns även i vit) 3 - här (klick) 4 - här (klick)

Ovan hittar ni några tips, där ser ni också ofta vad jag letar efter för typ av plagg
men spaltar upp alla mina tips här:

- Som jag nämnde ovan ta en storlek större i kläderna
- Toppar och klänningar som är omlott, dragkedja eller med knappar är super bra!! Då kan du snabbt knäppa upp
- Lösa toppar eller croptops är också så smidiga, då kan du bara dra upp tröjan

Men som sagt kika på mina stories, ska bli bättre på att lägga ut mina outfits här också så ni får ännu mer inspo

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Åh hon är så fin din dotter <33 Super fina plagg!! Min favorit var helt klart3an på sista raden.
nouw.com/oliviamalm
Lia
,
Du är vacker som en dag <3

Här är inbjudan till superbillig shopping nu i Coronatider <3

Best Secret:
https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Även Svenska Campadre: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
klara,
Wow så många snygga alternativ!
st.rich-port.se/
Lotta,
Tack för inspirationen på kläderna, behövde detta för att få lite mer energi!
www.kristallrent.nu/
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att du är en fighter är helt klart, du ska vara stolt över dig! <3 Otroligt många snygga plagg, give me! Kram <3
nouw.com/emmaengstrom