ÄLSKAR ÅRE

Inlägget är i samarbete med Eldoradovaror.se

FOTO: Herman Caroan

Alltså den här dagen haha varit så jäkla rolig men också intensiv. Vi var ju ute igår (mer om det sen) så alla var ju lagom trötta idag men vi gav oss ut i backen ändå. Så förutom det har jag även hunnit klart med 4 inlämningar som skulle vara klara innan onsdag kl.09. Kanske behöver korra lite innan men annars är jag så gott som klar så imorgon kan vi njuta ännu mer. Jaja nog om det nu fokuserar vi på idag. Vi kom ut rätt sent i backen, vet inte varför men allt tog sån tid sen var det även dåligt väder. Men väl uppe var vi såhär glada :)

HAHA älskar denna bild Herman tog på oss, alla glada och harmoniska utom lilla @moamattsson som inte mådde topp idag om vi säger så haha.

Förutom att åka skidor (okej två åk men ändå) så hängde vi hos Eldorado som är en av sponsorerna av årets Skiweek. Jag hade inte hört talas om det förut men blev glatt överraskad. Dom bjöd på en magisk linsgryta och sjukt bra musik + massa gött folk. Vi kommer hänga där fram till på onsdagen och det blev jag glad av, vi hade mysigaste timmen på dagen däruppe :) Söt bild va?

Sen har vi tagit massa bilder, men p.g.a att min skärm är HELT paj så ser jag knappt något när jag redigerar så jag orkar liksom inte överföra alla. Ska försöka iallafall.

och hela gänget igen @moamattsson , Jag, Hanna och @elinskoglund . Fan va jag skrattar med dessa tjejer, helt orimligt! Nu ska jag fortsätta jobba en liten stund till, vill somna innan 00:00 ikväll iallafall. Imorgon fyller bästa Elin år så det ska vi fira med skidåkning hela dagen och en härlig afterski


Puss och kram natti natti

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,

Sååå grymt härliga bilder!

nouw.com/isabelw
MirandaBorgBlomquist
MirandaBorgBlomquist,
Åååh vad avis jag blir, åre är verkligen värödens bästa <3:
nouw.com/mirandaborgblomquist