Anatasilia

Så kul att man alltid längtar till "beach hair" men inser liksom att nej lilla gumman ditt salt- & smutsiga hår ser mer ut som slitna rastaflätor. Vi käkar långluncher på Anatasilia och passar på att få upp mitt morgon inlägg till er i samma veva.

Min frulle består utav mango och en banansmoothie

Jag är inte den enda som ska hålla på att fota allt innan maten kan röras eller drickan drickas upp ;) Rätt skönt dock!

Nu sitter vi på B's föräldrars terass och inväntar middagen. Jag och Nicki har fotat lite men jag har absolut inte orkat fixa mig idag så får ta lite finare bilder senare i veckan till er när man fått lite färg för orkar verkligen inte sminka mig (förutom gårdagen då vi skulle ut och stöka). Ikväll blir det lugnt. Middag på Hagi följt av en kvällsmassage innan vi hade tänkt lägga oss i poolen och kolla gåsmamman. Kan inte riktigt greppa att vi är här och har mer än 2 veckor kvar, har nog aldrig varit borta från jobbet såhär länge någonsin men det är skönt att ladda om batterierna lite.

Nu ska jag kolla lite kameror, är sugen på att köpa en ny men är så lost när det kommer till sånt här (elektronik). Vill liksom ha en lite större men som fortfarande är busenkel att använda, måste ta hjälp innan jag gör mitt val, undrar också vad som är rimligt att lägga på en kamera?

Gillar

Kommentarer